Pay it Forward 6 april met Charley Johnson

Op 6 april organiseren we ons 2e Pay it Forward event, om 19u30 in De Stroming te Antwerpen. Charley Johnson, voorzitter van de Pay it Forward stichting bezoekt momenteel Europa en komt voor het eerst naar België. Samen met hem spreekt ook Rudy Vandamme. Ontdek hoe je eenvoudigweg een leven kan veranderen en wat er nodig is om jezelf tot een ander soort levensstijl te brengen. Meer details vind je op onze Pay it Forward pagina.

De flash mob op 28 maart was een groot succes! Een bijzondere ervaring en interessante en  leerrijke reacties van de voorbijgangers. Sommigen vonden het heel bizar dat we zomaar gratis een boek weggaven. Daar was het ons natuurlijk om te doen, hen te laten beseffen dat er nog mensen zijn die geven om anderen, en dit tonen in kleine, alledaagse gebaren. Alle foto’s vind je op onze facebook pagina.

Leave a Reply