Pay it Forward

Als Yes Group ondersteunen wij van ganser harte de Pay it Forward foundation. Deze foundation wil het idee uit het gelijknamige boek en de film verder verspreiden. Belangrijke achterliggende gedachten hierbij zijn de vaststelling dat we dikwijls vechten voor succes maar niet voor geluk, en dat we door kleine dingen te doen voor andere mensen de wereld kunnen veranderen. Wat de wereld vandaag vooral nodig heeft, is het herstel van onze menselijke verbondenheid.

Om Pay it Forward ook in België onder de aandacht te brengen, organiseren we een aantal events. Het eerste vind plaats op 28 maart om 16u: een flash mob op de Groenplaats! Hoe gaat het in zijn werk:
* Je brengt een boek mee dat jou geïnspireerd heeft
* Vanaf 15u30 kan je bij ons de flyer en de polsbandjes afhalen, aan de ingang van de KdG Hogeschool
* Om 16u00 gaan we samenzitten op de Groenplaats en lees je in je eigen boek
* Om 16u10 staan we op en geven we het boek en polsband aan een voorbijganger
Laat het ons weten op Facebook als je erbij wil zijn!

Aansluitend op de flash mob organiseren we een sessie van de Yes Group, waar we kunnen nababbelen en waar enthousiasme coach Johan Driessens een workshop zal geven over hoe we enthousiaster kunnen leven in 5 dagen. Ieder met interesse in persoonlijke ontwikkeling is welkom! Je hoeft geen lid te zijn van de Yes Group en het is ook niet verplicht om eerst naar de flash mob te komen – we moedigen dit wel ten zeerste aan ;-). Deelname fee is 10 euro, de opbrengst gaat naar de Pay it Forward foundation. Meer info via Facebook, binnenkort verschijnt er een inschrijvingsformulier hier op de website.

Tenslotte geef ik al mee dat Charley Johnson, voorzitter van de PIF Foundation, naar Belgie komt om te spreken op 6 april! En er komt nog een grote naam bij als 2e spreker – binnenkort meer info hierover, hou je agenda vrij!

One thought on “Pay it Forward

Leave a Reply