Goede voornemens… of een actieplan?

Een nieuw jaar is weeral aangebroken… En daarmee de tijd om even terug te blikken op de voorbije periode, en goede voornemens te maken voor het komende jaar. Het probleem met goede voornemens is dat we ze tegen februari alweer vergeten zijn… Als jij dit jaar meer wil doen en je voornemens echt in actie wil omzetten, dan zit je bij de Yes Group op de juiste plaats!

Sinds we midden vorig jaar begonnen zijn met maandelijkse mastermind sessies in Antwerpen en Leuven, blijft onze community steeds verder groeien. We blijven leren, en de sessies worden nog elke keer interessanter. Het geeft ons enorm veel energie om te merken dat de deelnemers er echt iets aan hebben, en dat we elkaar inderdaad naar een hoger niveau brengen. Iemand helpen om drempels te overwinnen en een actieplan op te stellen en op te volgen doet wonderen. Bart en ik zijn dan ook heel dankbaar aan allen die een bijdrage geleverd hebben aan dit succes.

In 2012 zullen we hierop verder bouwen om nog meer mensen te bereiken, dit zijn onze voornemens acties 🙂 :

  • Regelmatige blogposts met updates, ervaringen, nieuws en interessante info rond persoonlijke ontwikkeling
  • Opstarten van masterminds in Gent en Brussel (laat ons weten als je hieraan wil meehelpen!)
  • Een groep Belgen meenemen naar UPW in London – Bart en ik gaan opnieuw deel uitmaken van de crew!
  • Organiseren van aanvullende events en workshops voor groeiers die nog een stap verder willen gaan
  • Donaties verzamelen en een basket brigade organiseren voor Kerstmis 2012

Wat zijn jouw actiepunten voor 2012? 🙂

Leave a Reply