Nieuwe start van de Yes Group

De lente is al even in het land, hoog tijd dus om ons zaadje, geplant na onze deelname aan UPW in 2010, tot volle bloei te laten komen.

Omdat we merkten dat het niet altijd even makkelijk is om UPW in de praktijk te blijven omzetten, en om onszelf te stimuleren om de nodige stappen te zetten om aan de Mastery University deel te nemen, kwamen we op het idee om een mastermind op te starten. Dankzij de contacten met Byron en Annick besloten we om de draad van de Belgische Yes Group opnieuw op te pikken.

De reacties in ons persoonlijke netwerk van Tony Robbins alumni waren zeer positief, dus wij staan te popelen om effectief van start te gaan en zijn erg benieuwd waar dit verhaal ons nog verder naar zal leiden.

Wij horen graag jouw reactie en kijken er naar uit je te begroeten op onze eerste mastermind sessie!

Leave a Reply